IP: 82.233.172.*
Data: 11 sie 2009, 16:40 Zgłoś spam
Oplaca sie jeszcze wyjezdzać za granice do pracy, czy już nie bardzo? macie jakies doswiadczenia?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się- ⇒ Rejestracja trwa tylko 10 sekund
- ⇒ Zobacz, co dzięki niej zyskasz!
- ⇒ Promocje z Twojego miasta prosto na maila
- ⇒ Co tydzień i zupełnie za darmo
- ⇒ Podziel się znalezionymi promocjami i ofertami
- ⇒ Oceniaj okazje innych internautów
- ⇒ Dodawaj ulubione promocje do schowka
- ⇒ Nie znikną nawet po zamknięciu przeglądarki
- ⇒ Promocje z Twojego miasta na stronie głównej
- ⇒ Już nie przegapisz najbliższych okazji
- ⇒ Wymieniaj uwagi z innymi internautami
- ⇒ Znajduj odpowiedzi na trapiące Cię pytania
IP: 83.23.240.*
Data: 13 sie 2009, 21:47 Zgłoś spam
To zależy co umiesz i czego oczekujesz, no i przede wszystkim gdzie chcesz wyjechać. Finansowo się raczej jeszcze opłaca, ale weź pod uwagę, że nie będziesz widział rodziny, będziesz się musiał zaadaptować w nowym środowisku i na pewno będziesz tęsknił za swoim krajem. Dla jednych to zbyt duża cena, dla innych drobnostka.
To zależy co umiesz i czego oczekujesz, no i przede wszystkim gdzie chcesz wyjechać. Finansowo się raczej jeszcze opłaca, ale weź pod uwagę, że nie będziesz widział rodziny, będziesz się musiał zaadaptować w nowym środowisku i na pewno będziesz tęsknił za swoim krajem. Dla jednych to zbyt duża cena, dla innych drobnostka.
IP: 77.115.124.*
Data: 1 lut 2010, 04:55 Zgłoś spam
Moim zdaniem się jeszcze opłaca.Ja wyjeżdzam ale tylko sezonowo, na 2 lub 3 miesiące.
Moim zdaniem się jeszcze opłaca.Ja wyjeżdzam ale tylko sezonowo, na 2 lub 3 miesiące.
IP: 79.185.249.*
Data: 12 lut 2012, 19:15 Zgłoś spam
Opłaca się mój brat cioteczny wyjehał do Niemiec na 2 mieszące na spieranie jabłek dostał około 10 tys.
Opłaca się mój brat cioteczny wyjehał do Niemiec na 2 mieszące na spieranie jabłek dostał około 10 tys.
IP: 79.185.249.*
Data: 12 lut 2012, 20:48 Zgłoś spam
Jak mozesz do raczej tak jak chcieć w krudkim czasie zarobicz dużo kaski
Jak mozesz do raczej tak jak chcieć w krudkim czasie zarobicz dużo kaski
Aby dodać komentarz musisz się zalogować!